Учора зловив себе на тому, що стою перед шафою й тупо не можу вибрати нічого нормального для роботи, бо все або занадто тепле, або вже розтягнуте життям.
3 Views
Учора зловив себе на тому, що стою перед шафою й тупо не можу вибрати нічого нормального для роботи, бо все або занадто тепле, або вже розтягнуте життям.
У мене була дуже схожа історія, тільки я не одразу наважилася замовити щось онлайн, бо кілька разів раніше приходили речі, які на фото були одне, а в реальності — зовсім інше. Але коли минулої осені я втомилася постійно кутатися в худі, які не підходять до половини моїх речей, то вирішила ризикнути й почала шукати щось більш універсальне. Мене врятувало те, що я натрапила на нормальний огляд у блозі, де дівчина розповідала, як підбирає собі базові речі й чому кардиган — це взагалі мастхев, якщо хочеш мати «один верх на всі випадки». Я подивилася, як різні моделі виглядають у поєднанні з кросівками, черевиками, простими топами, і тоді вже вирішила перевірити, що є в українських брендів. Мені порадили звернути увагу на варіанти з м’яких, але щільних тканин, бо вони краще тримають форму і не перетворюються на безформний плед після першого ж прання. Зрештою я взяла собі один з акуратними написами — і, чесно, була вражена, наскільки він універсальний. Ношу його і на роботу, і на прогулянки, і навіть у поїздки брав у ручну поклажу. Річно економить нерви. Якщо що, я орієнтувалася тут: купити кардиган жіночий. Це не реклама, просто ділюся тим, що сама використовувала, коли вибирала.